tips på att rengöra pool med tennisbollar

Några vanliga hushållsartiklar du kan använda för att rengöra pool med

Tips på att rengöra pool! Att ha din egen privata pool kan spara mycket pengar. Det beror på att du inte behöver betala för en övernattning eller veckolång semester på ett hotell för att njuta av ett dopp i poolen. Förutom att spara pengar på boendekostnader kommer du också att kunna undvika att spendera en del av dina surt förvärvade pengar på transport och andra vanliga kostnader som följer med att åka på semester.

Medel för att rengöra pool – Effektiv poolrengöring

Pengarna som du kommer att spara kan dock gå till en mer värdefull strävan – att hålla poolen ren och välskött. Att hålla din pool och dess vatten rent, säkert och hälsosamt att simma i kan vara en tidskrävande och dyr uppgift. Rengöringsprodukter och andra saker du behöver för att rengöra vattnet och själva poolen kan vara dyra.

Den goda nyheten är att det finns några vanliga hushållsartiklar (som du kanske redan har) som du kan använda för att rengöra din pool. Genom att använda dessa föremål behöver du inte spendera en förmögenhet för att ha en ren och välskött pool. De vanliga hushållsartiklarna du kan använda inkluderar:

Blekmedel

Hushållsblekmedel, även känt som natriumhypoklorit, kan användas för att effektivt chocka en pool. Att chocka en pool innebär en drastisk ökning av klorhalterna i vattnet under en kort tid för att döda bakterier. Att använda hushållsblekmedel för denna process kan hjälpa dig att sänka kalcium i vattnet, speciellt om du har problem med hårt vatten. Se dock till att du använder den doftfria sorten när du chockar en pool.

Bakpulver

Denna vanliga hushållsartikel kan höja alkaliniteten i din pool. För att öka den totala alkaliniteten i en pool med 10 ppm, tillsätt helt enkelt 700 gram bakpulver till 10 000 liter vatten.

Rengöra poolen med Tennisbollar!

När en simmare lämnar poolen kan vissa oljor vara kvar i vattnet, såsom olja från solkräm, hårprodukter och till och med de naturliga oljor som produceras av en hud. Det sista du vill ha är att alla dessa oljor ackumuleras i vattnet. Och du kan undvika detta genom att helt enkelt kasta tennisbollar i vattnet. Tennisbollarnas fibrer hjälper till att absorbera oljorna och hindrar dem från att lämna en glänsande, ful glans ovanpå vattnet.

Plastkvast

Använd en plastkvast för att först svepa smutsen i ett område av poolen för att sedan dammsuga bort den. Detta gör det mycket lättare att rengöra poolens botten än att bara använda en dammsugare.

Det här var några tips på förutsägbara och kanske mindre förutsägbara hushållsartiklar som kan hjälpa när det kommer till att rengöra en pool.

Kontakta bäst städfirma i Göteborg för rengöringshjälp till ett bra pris.