lär dig att snabbstäda rummet

6 snabba rengöringstips för att snabbstäda ditt hus

Snabba och enkla rengöringstips för att snabbstäda hemma

Att ha ett snyggt hem kan uppnås på ett snabbt sätt med några tidshanterings- och husstädningstips. Låt inte prokastinering och rädsla för lite slit hålla dig tillbaka från att checka av rutor på din att göra lista. När ett system är på plats kan alla i hushållet avsluta denna uppgift snabbt. Varför ta hela dagen till att skrubba när du kan vara ute på jakt efter nya äventyr? Här är några rengöringstips för att bli en snabbstädare direkt från våra duktiga städpersonal på vår städfirma i Göteborg.

Snabbstäda – Så städar du hemma fort och effektivt

  1. – Ställ in en timer: Ett av de enklaste sätten att hjälpa dig att ta fram moppar, dammvippor och hinkar är att berätta för dig att du bara behöver städa i en viss tid. En timme? Två timmar? Bestäm en tid och ställ in timern. Vetskapen om när den ringer kommer du att vara färdig blir en extrem motivator. Inte bara det, ditt hus kommer att bli riktigt fint.
  2. – Slå på musiken: Dra ut den vilda rock-and-roll-musiken från förr och låt Jimi Hendrix och Janis Joplin sjunga dig genom en snabb rengöring. Dansa tillsammans; sjunga med medans du dammar av till några gamla godingar. Ditt hus blir snyggt, du får träning och du kommer ha kul! Vad mer kan man begära?
  3. – Ta hjälp av din huskompis för att snabbstäda: Gör en deal med din make eller någon annan för att få dem att hjälpa till. Rengöringspartners kommer att få jobbet gjort dubbelt så snabbt. Dela upp rummen och ha en tävling. Sätt på musiken och sätt igång! Vinnaren får välja vart du går till middag eller får en massage. Ett renare hus kommer att hända snabbare plus ett romantiskt datum för ett senare tillfälle.
  4. – Förvara alla rengöringsmedel i en behållare: Packa en plastbehållare med fönsterrengörare, gummiband, dammvippa, möbelpolish, rengöringsmedel och trasor. Slösa inte tid tillbaka på att gå tillbaka skåpet för att jaga produkter och verktyg. Håll dem alla tillgängliga medans du går från rum till rum.
  5. – Svart soppåse: När du gör dina rundor, ta en stor svart plastpåse med dig. Ta bort allt eventuellt skräp och töm soptunnor i påsen innan du går in i nästa rum. Släng påsen i sopbehållaren utomhus när du är klar.
  6. – Arbeta från vänster till höger, upp till ner: Slösa inte tid på att undra om du rengör något eller gör om dina steg. Flytta runt utrymmena på metodiskt sätt och du kommer till nästa rum innan du vet det.

Snabbstädning behöver inte vara en lång och utdragen process. Titta snabbt på listan och skynda sedan ut genom dörren för att ha fler äventyr.